Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

  • ΚΑΝΔΗΛΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    Καθηγητής Ωτορινολαρυγγολογίας [Ομ.], Αθήνα

    Ο Δημήτρης Κανδηλώρος Γεννήθηκε στη Διμητσάνα Αρκαδίας. Διετέλεσε καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και τωρα διευθύνει το ιδιωτικό του Ιατρείο, στην Αθήνα.

    Έχει ιδαίτερα ενδιαφέροντα την ΩΡΛ ογκολογία, τις ρινολογικές επεμβάσεις, παιδιατρική ΩΡΛ, ΩΡΛ αλλεργία, ακοολογία, τις διαταραχές της όσφρησης της γεύσης και της κατάποσης. Είναι πιστοποιητής επάρκειας γεύσης και όσφρησης.

    Η ενασχολησή του με ασθενείς  με προβλήματα όσφρησης και γεύσης  τον βοήθησε τον ίδιο να εξελιχθεί σε αξιόλογο γευσιγνώστη και οινοκριτή. Είναι συλλέκτυης σπάνιων κρασιών και  υπέρμαχος της βιολογικής γεωργίας. Γιαυτό  και  εκτιμά ιδιαιτέρως τη συχνή μικρή κατανάλωση του βιολογικού κόκκινου Αγιωργίτικου Γκέλικος, από την Νεμέα. Συνιστά στους ασθενείς  και τους υγιείς φίλους του τη συχνή μικρή κατανάλωση του βιολογικού Γκέλικος Αγιωργίτικο, διότι γνωρίζει την καθαρότητα  και τη χρησιμότητα αυτού του κρασιού στη διατήρηση της υγείας και μακροημέρευσης. Είναι πολέμιος της κατάχρησης οινοπνευματωδών ποτών και υποστηρικτής του αντιαλκοολικού αγώνα.