Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • Χατζηεμμανουηλ Ελενη, Αθήνα

  Υπεύθυνη προμηθειών (Purchase manager), Personal assistant office manager

  Η Ελένη Χατζηεμμανουήλ είναι υπεύθυνη προμηθειών  της μεγάλης Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας HELP, στην Αθήνα και εξειδικευμένη  Personal assistant office manager

  Η σχέση της με την οινογνωσία αναπτύχθηκε  από την παιδική της ηλικία, καθώς μεγάλωσε στους αμπελώνες της γιαγιάς της Ελένης Καλοειδά  στο Μέρωνα του νομού Ρεθύμνης στην Κρήτη. Λόγω του επαγγέλματός της έχει επιδείξει μια καταπληκτική ικανότητα δημοσίων σχέσεων και μια έμφυτη κοινωνική ευφυΐα.

  Η δυνατότητα της να επικοινωνεί με πολλούς ανθρώπους, ποικίλων επαγγελμάτων , την οδήγησε στο να ενημερώνεται συνεχώς για της εξελίξεις της υγιεινής διατροφής, των βιολογικών προϊόντων διατροφής, το βιολογικό εξαιρετικό ελαιόλαδο και το βιολογικό κόκκινο κρασί..

  Είναι πιστοποιημένη από ωτορινολαρυγγολόγο για την οσφρητική και γευστική της ικανότητα και επάρκεια, πράγμα που την έχει καταστήσει δίκαιη οινοκριτή και γευσιγνώστρια. Είναι συλλέκτρια σπάνιων ποιοτικών και βιολογικών οίνων και είναι εμπειρογνώμων  και αξιολογίτρια πολλών Ευρωπαικών οίνων.

  Γνωρίζει τις ευεργετικές ιδιότητες του βιολογικού κόκκινου κρασιού, όπως το βιολογικό κόκκινο Αγιωργίτικο Γκέλικος, που παράγεται στο βιολογικό αμπελώνα του γιατρού Δ.Ν. Γκέλη, στη Νεμέα, καθώς επίσης ότι η καθημερινή, μικρή κατανάλωση βιολογικού κόκκινου κρασιού συμβάλει στην προστασία της υγείας, τον περιορισμό της νοσηρότητας και υποστήριξη της μακροζωίας.

  Η Ελένη Χατζηεμμανουήλ ως άτομο υψηλής κοινωνικής ευθύνης  είναι υποστηρίκτρια του αντιαλκοολικού αγώνα και της κατάχρησης οποιουδήποτε οινοπνευματώδους ποτού.

  Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Κόρινθος