Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • Γκελη Αικατερινη

  Ιατρός, Ακτινολόγος, Άσσος, Κορινθίας

  Η Αικατερίνη Γκέλη, είναι Ιατρός, Ακτινοδιαγνώστρια με έδρα τον Άσσο, Κορίνθου. ΄Εχει  ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη διαγνωστική με υπερήχους, κλασσική ακτινολογία παίδων και ενηλίκων, γναθοπροσωπική ακτινολογία, περιβαλλοντική ιατρική, ιατρική διατροφολογία, συμπληρωματική ιατρική τις ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία του βιολογικού κόκκινου Αγιωργίτικου κρασιού Νεμέας.

  Οι μέλέτες της την έχουν πείσει ότι μικρή κατανάλωση βιολογικού κόκκινου Αγιωργίτικου κρασιού, όπως το Γκέλικος μπορεί να ευεργετήσει το καρδιοκυκλοφορικό σύστημα και τα λοπά οργανικά συστήματα του ανθρωπίνου σώματος. Γνωρίζει σε βάθος επίσης τις δυσμενείς επιπτώσεις της κατάχρησης των οινπνευματωδών ποτών και συμμετέχει ενεργά στον αντιαλκοολικό αγώνα στην Κορινθία.

  Έχει μελετήσει στις Φαρμακολογίες του περασμένου αιώνα, που περιγράφουν τη χρησιμοποίηση των ιατρικών οίνων σε διάφορες παθολογικές καταστάσεις και για την τόνωση του εξασθενημένου οργανισμού.

  Σήμερα συστήνει το βιολογικό φυσικό γλυκό λιαστό ιατρικό οίνο Γκελάντο που κατασκευάζεται με τους φυσικούς τρόπους, όπως έφτιαχναν τα ιατρικά κρασιά από την εποχή του Ιπποκράτη μέχρι σήμερα, χωρίς να περιέχει χημικά συντηρητικά και θειώδη.

  Συστήνει επίσης στους ιερείς το  βιολογικό κόκκινο κρασί ΝΑΜΑ που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, Γκέλικος, το οποίο είναι το μοναδικό χωρίς θειώδη ΝΑΜΑ της παγκόσμιας αγοράς, Το βιολογικό Νάμα Γκέλικος,  παρασκευάζεται από το βιολογικό κόκκινο Αγιωργίτικο σταφύλι του κτήματος Γκέλικος, υπό συνεχή επιστημονική επίβλεψη..

  Η εξαιρετική ικανότητά της Αικατερίνης Γκέλη να χειρίζεται αποτελεσματικά την Αγγλική, Γαλλική και Ρουμανική γλώσσα της επέτρεψε να ασχοληθεί με πολύ επιμέλεια  με τους Ευρωπαικούς οίνους και τις ιατρικές εφαρμογές τους.

  Επειδή είναι αναγνωρισμένο ότι πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να καταναλώσουν κρασί εξαιτίας του οινοπνεύματος που περιέχει, ενώ θα ήθελαν να προσλάβουν τις πολύτιμες αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες του κόκκινου κρασιού, η Αικατερίνη Γκέλη τους συστήνει τη χρησιμοποίηση των καψουλών αποξηραμένης σκόνης σπόρων και φλουδώνξ του βιολογικού κόκκινου σταφυλιού Γκέλικος Αγιωργίτικο, του γνωστού Vinogkelin (Βινογκελίν). Παίρνοντας κανείς τρεις έως έξι  κάψουλες ημερησίως Vinogkelin παίρνει σημαντικές ποσότητες, πολύτιμων για την υγεία πολυφαινολών, χωρίς να καταναλώνει οινόπνευμα. 

  Η πιστοποιημένη ωτορινολαρυγγολογικά οσφρητική και γευστική  ικανότητα της Αικατερίνης Γκέλη, της έχει δώσει  τη δυνατότητα να είναι μια ασφαλής οινογνώστρια, γευσιγνώστρια  και κριτής ποιοτικών  βιολογικών οίνων στην Ευρώπη.

  Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιατρικός Εμψυχωτής (Medical Life Coach), Κόρινθος

   


  Τροχαία ατυχήματα και κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών©

  Γιατί μερικοί μιλούν απαξιωτικά για τα βιολογικά κρασιά και γενικότερα τα βιολογικά προϊόντα;©

  Κόκκινο κρασί και αισθήσεις: Ακοή

  Τι είναι το βιολογικό κρασί;

  Σύγκριση μεταξύ των βιολογικών και των συμβατικών φρούτων, λαχανικών και κόκκινων κρασιών©