Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • Γκελης Ν. Δημητριος [Δρ],

  Ιατρός Ωτορινολαρυγγολόγος, Οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιατρικός Εμψυχωτής (Medical Life Coach)

  O Δημήτριος Ν. Γκέλης εργάζεται  τα τελευταία 38 χρόνια ως Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος στην Κόρινθο. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ΩΡΛ Αλλεργία, Ακοολογία, Φωνιατρική, Προληπτική ογκολογία, Αντιγήρανση, Ιατρική διατροφολογία, διαταραχές της όσφρησης, γεύσης και κατάποσης, Συμπληρωματική Ιατρική, Περιβαλλοντική Ιατρική, Προληπτική Ιατρική, Εναλλακτική Ιατρική.

  Ο Δημήτριος Γκέλης είναι Κλινικός Ερευνητής και Ιατρικός Συγγραφέας. Διευθύνει τις  ιστοσελίδες  www.gkelanto.gr,  www.gkelanto.gr,  www.gelis.gr, http://www.allergopedia.gr, www.orlpedia.gr , http://www.zinc.gr, www.curcumin.gr, http://www.pharmagel.gr . Γράφει, επιμελείται και συντονίζει την επεξεργασία των επιστημονικών άρθρων που αναρτώνται στις ιστοσελίδες του. 

  Είναι βαθύς γνώστης της Μελισσοκομίας (διατήρησε μελισσοκομική μονάδα επί πενταετία, τη δεκαετία του 80) και ασχολείται εδώ και 15 χρόνια με την βιολογική αμπελοκαλλιεργεια.

  Είναι υποστηρικτής και εφαρμόζει όλους τους κανόνες της βιολογικής καλλιέργειας της αμπέλου και βάσει αυτών των αρχών δημιούργησε τον πρώτυπο βιολογικό αμπελώνα Γκέλικος στη Νεμέα. Ο αμπελώνας Γκέλικος είναι μια εστία απόλυτης φυσικής ανάπτυξης των αμπελιών του Αγιωργίτικου με αποτέλεσμα την παραγωγή υψίστης ποιότητος βιολογικών σταφυλιών και βιολογικού κόκκινου  Αγιωργίτικου κρασιού.

  Μεταφέρει στην  παρούσα ιστοσελίδα αυτός και οι φίλοι και μέντορές του, τις γνώσεις που καταγρράφονται στη διεθνή βιβλιογραφία για τις ευεργετικές δυνατότητες από την κατανάλωση μικρών, έως μετρίων ποσοτήτων κόκκινου βιολογικού κρασιού, όπως αυτό που παράγει ο ίδιος, το βιολογικό κόκκινο Αγιωργίτικο Νεμέας Γκέλικος.

  Στη μονάδα μελέτης και έρευνας των διαταραχών της όσφρησης, της  γεύσης και της κατάποσης, που έχει εγκαταστήσει στο ιατρείο του στην Κόρινθο μπορεί να να ανιχνεύσει, να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει θεραπευτικά αυτές τις διαταραχές. Αυτή του η δυνατότητα τον έχει καταστήσει Πιστοποιητή όσφρησης και γεύσης και διεθνή εμπειρογνώμονα στις διαταραχές της όσφρησης και της γεύσης.

  Εκτός από τον υψιλής ποιότητος βιολογικό κόκκινο Αγιωργίτικο οίνο που παρασκευάζει έχει επινοήσει τον ιατρικό, βιολογικό, τονωτικό οίνο , Γκελάντο [Medical Organic  Tonic Wine, Gkelanto], το οποίο είναι βιολογικό, φυσικό, λιαστό, κόκκινο Αγιωργίτικο κρασί Νεμέας (χωρίς θειώδη), από το οποίο για να προσλάβει κανείς τα ευεργετικά συστατικά του κόκκινου Αγιωργίτικου Γκέλικος, αρκούν μόνο δύο κουταλίες της σούπας ημερησίως.

  Επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που θα τους ήταν χρήσιμα στην υγεία τους τα πολύτιμα συστατικά του κόκκινου βιολογικού Αγιωργίτικου κρασιού Νεμέας, Γκέλικος Αγιωργίτικο, αλλά αδυνατούν να το καταναλώσουν, λόγω ιατρικών αντενδείξεων ή άλλων λόγων, επινόησε τις κάψουλες του συμπληρώματος διατροφής  Vinogkelin, οι οποίες περιέχουν τη σκόνη των αποξηραμένων σπόρων και φλουδών του βιολογικού κόκκινου σταφυλιού Νεμέας, Γκέλικος Αγιωργίτικο. Έτσι μπορεί να προσλάβει κανείς όλα τα ευεργετικκά συστατικά του κόκκινου Αγιωργίτικου σταφυλιού Νεμέας Γκέλικος Αγιωργίτικο, χωρίς να πάρει οινόπνευμα.

  Σεβόμενος τις λατρευτικές ανάγκες στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησσία ο Δρ Δ. Ν. Γκέλης παρασκεύασε από τα βιολογικά σταφύλια του Γκέλικος Αγιωργίτικο Νεμέας το πρώτο παγκοσμίως βιολογικό ΝΑΜΑ, το οποίο είναι οίνος της θείας μετάληψης απολύτου καθαρότητος και χωρίς θειώδη ή άλλα χημικά συντηρητικά.

  Ο Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, όντας λάτρης της φυσικής διατροφής και της αγνής Μεσογειακής δίαιτας, με την αρθρογραφία του ιδίου και των συνεργατών και των   επιστημονικών μεντόρων του  παρέχει γνώσεις ιατρικής διατροφολογίας και προληπτικής ιατρικής για πρώτη φορά στην οινική αλλά και την Ελληνική βιβλιογραφία.  

  Ο Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης είναι γνώστης όλων των παρενεργειών της κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων αλκοολούχων ποτών και γιαυτό περιλαμβάνεται στους ισχυρούς προωθητές των γνώσεων και των επιστημονικών πληροφοριών κατά του αλκοολισμού και συνιστά μόνον στους ενηλίκους την συχνή μικρή κατανάλωση του ιατρικού, βιολογικού  Αγιωργίτικου κρασιού Γκέλικος, του Γκελάντο και του Βιολογικού ΝΑΜΑΤΟΣ.

  Τα παιδιά και οι νέοι μπορούν ελεύθερα να καταναλώνουν το  Vinogkelin, για τα πανίσχυρα αντιοξειδωτικά συστατικά της σκόνης των σπόρων και των φλουδών του βιολογικού κόκκινου κρασιού Νεμέας, Γκέλικος Αγιωργίτικο, που περιέχουν οι κάψουλές του.

  Ευάγγελος Γκόλας, Ιατρός Ωτορινολαρυγγολόγος, Ιωάννινα