Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • ΜΑΥΡΑΤΖΙΩΤΗ ΓΙΟΥΛΗ

  Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων του Νumber 1, Γευσιγνώστρια, Κόρινθος

  Μαυρατζιώτη Γιούλη
  Η Γιούλη Μαυρατζιώτη είναι μια από τις υπεύθυνες δημοσίων σχέσων  του γνωστού για τη γαστρονομική υπεροχή του καταστήματος εστίασης Number 1 στην Κόρινθο.

  Είναι εξειδικευμένη σε θέματα γαστρονομίας και διαχείρισης εστιατορίου. Τυγχάνει μεγάλης αγάπης και εκτίμησης από τους συνεργάτες της στο Number 1, τους οποίους με την καλοσύνη και την ευγένειά της τους συντονίζει για την εύρυθμη λειτουργία του Number1.

  Διακρίνεται για την χαμογελαστή και ευγενική φροντίδα των ανθρώπων που προτιμούν τα πεντακάθαρα εδέσματα, που σερβίρονται στο Number1 και εξαιτίας της ήρεμης και προσηνούς προσωπικότητάς της, πολλοί πελάτες δεν εγκαταλείπουν το Number1, ως μόνιμο στέκι απόλαυσης ενός γεύματος ή δείπνου με φίλους, ή συγγενείς ή γονέων με τα παιδιά τους και  παρεών ,όλο ζωντάνα, ινέων ,  της Κορίνθου και όχι μόνον.

  Η Γιούλη Μαυρατζιώτη έχει ασχοληθεί με τη διατροφολογία και γνωρίζει τα οφέλη της Μεσογειακής δίαιτας και της μικρής καθημερινής κατανάλωσης βιολογικού κόκκινου κρασιού Γκέλικος Αγιωργίτικο.

  Έχει ασχοληθεί με την οινογευσία, καθώς έχει πιστοποιημένη από ωτορινολαρυγγολόγο εξαιρετική όσφρηση και γεύση και έχει εξελιχτεί σε αποτελεσματική οινοκριτή.

  Γνωρίζει τους ποιοτικούς οίνους της Κορινθίας και είναι συλλέκτρια παλαιών κρασιών. Συνιστά την αποφυγή της υπερβολικής κατανάλωσης οποιουδήποτε οινοπνευματώδους ποτού και συμμετέχει ενεργά στην διάδοση γνώσεων που προλαβαίνουν τον αλκοολισμό.

  Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Ιατρός, Οδοντίατρος, Ωτορινολαρυγγολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Δαμασκηνού 46 Κόρινθος, pharmage@otenet.gr

  Η Γιούλη Μαυρατζιώτη συμμετέχει με τα ακόλουθα άρθρα:

  Μετάγγιση κρασιού©