Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • Μπασδελης Ανδρεας

  Επιχειορηματίας, Αντιπρόσωπος της Nissan και Suzuki Κορινθίας

  O Ανδρέας Μπάσδελης, επιχειρηματίας και αντιπρόσωπος των αυτοκινητοβιομηχανιών NISSAN και SUZUKI στο νομό Κορινθίας έχει ιδρύσει μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αυτοκινήτων στην Πελοπόννησο, που υποστηρίζεται από ένα τελείως σύγχρονο τεχνολογικά συνεργείο αυτοκινήτων , υπό την τεχνική διεύθυνση του γιού του Γιώργου και οικονομική διεύθυνση του γιού του Κώστα Μπάσδελη..

  Κώστας Μπάσδελης
  Γιώργος Μπάσδελης

  Η αντιπροσωπία NISSAN και SUZUKI  είναι υπόδειγμα οργανωμένης οικογενειακής επιχείρησης στην Ελλάδα, πράγμα που της  εξασφάλισε  εύρρυθμη λειτουγία,  εξαιρετική αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και μακροβιότητα. 

  Ο Αμδρέας Μπάσδελης  επί 15 χρόνια ασχολήθηκε ενεργά με την αγωνιστική οδήγηση (πρωταθλιτισμός) και συνεχίζει να είναι εκπαιδευτής αγωνιστικής οδήγησης σε ομάδες οδηγών αγωνιστικής οδήγησης..

  Έχει ασχοληθεί με την με την τεχνική βελτίωση  της ασφάλειας των αυτοκινήτων και την πρόληψη τω τροχαίων ατυχημάτων. Είναι υπερήφανος για  τα σύγχρονα και ποιοτικά αυτοκίνητα που πωλεί και τονίζει τις καινοτόμες τεχνολογίες τους, που συμβάλλουν στην εξαιρετική ασφάλεια του οδηγού.
  Στις καιονοτομίες αυτές περιλαμβάνεται:

  Η αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας,
  Προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας,
  Αποφυγή μετωπικής σύγκρουσης,
  Προειδοποίηση τυφλού σημείου,
  Ανίχνευση κινουμένων αντικειμένων,
  Υποστήριξη προσοχής οδηγού, 
  Υποβοήθηση στάθμευσης

  Οι επαγγελματικές και αθλητικές δραστηριότητες του Ανδρέα Μπάσδελη τον οδήγησαν πολλές φορές στο εξωτερικό σε διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτων και του δόθηκε η δυνατότητα να μυηθεί στη διεθνή γαστρονομία και την οινογνωσία.

  Αυτό το ενδιαφέρον του, τον οδήγησε να ασχοληθεί με τη γευσιγνωσία  και την οινογνωσία  ποιοτικών κρασιών και στην Ελλάσδα.
  Είναι πιστοποιημένος από ωτορινολαρυγγολόγο για την επάρκεια της όσφρησης και της γεύσης του και με αυτό το προσόν έχει εξελιχθεί σε έμπειρο οινοκριτή

  Είναι λάτρης των βιολογικών αγροτοκτηνοτροφικών προιόντων και πιστεύει ακράδαντα ότι η βιολογική γεωργία συμβάλλει στη σωτηρία του πλανήτη μας.  Έχει εξαιρετική άποψη για το βιολογικό κόκκινο κρασί Γκέλικος Αγιωργίτικο, από τη Νεμέα, και το θεωρεί ως ένα από τα υγιεινότερα, αλλά και συνάμα ηδονικότερα κρασιά της Ευρώπης.

  Είναι ιατρικά ενημερωμένος για τα ευεργετικά αποτελέσματα του βιολογικού κόκκινου κρασιού στην υγεία, όταν πίνεται συχνά και σε μικρές δόσεις. Επίσης επειδή εξ επαγγέλματος αγωνίζεται για την ασφαλή οδήγηση, στο αυτοκίνητο, είναι ισχυρός υποστηρικτής του αντιαλκοολικού αγώνα στην Κορινθία και της οδήγησης αυτοκινήτου από οδηγούς που δεν έχουν πιεί ούτε σταγόνα οινοπνεύματος, όταν κάθονται στο τιμόνι.

  Δρ Γκέλης Ν. Δημήτριος,

  Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Οδοντίατρος, Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών

  Ο Ανδρέας Μπάσδελης συμμετέχει στην ιστοσελίδα gkelanto.gr με τισ ακόλουθες ιστοσελίδες


  Τροχαία ατυχήματα και κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών©

  Μετάγγιση κρασιού©