Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • Νασιμπιαν Οδυσσεας, Αττική

  Γενικός διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος Ελληνικών Φαρμακοβιομηχανιών

  Ο Οδυσσέας Νασιμπιάν διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος μεγάλων διεθνών φαρμακευτικών εταιρειών στην Ελλάδα.
  Θεωρείται ο Νέστωρ του μάρκετινγκ, όχι μόνο των προϊόντων της φαρμακοβιομηχανίας, αλλά και κάθε είδους πωλήσεων. .

  Ο Οδυσσέας Νασιμπιάν λέει ότι  δεν χρειάζεται να απολύσεις κάποιον, αφού μπορείς να τον εκπαιδεύσεις.  Κανείς σημαντικός μάνατζερ δεν απέκτησε φήμη απολύοντας κόσμο. Ο Οδυσσέας Νασιμπιάν έφτιαξε τη φήμη του, εκπαιδεύοντας, όποιον βρέθηκε κοντά του, χωρίς ποτέ να κρύψει οποιοδήποτε μυστικό επαγγελματικής και κοινωνικής επιτυχίας.

  Ο Οδυσσέας Νασιμπιάν είναι εκπαιδευτής εκπαιδευτών στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις. Ο Οδυσσέας Νασιμπιάν δεν διδάσκει απλώς, αλλά ‘‘βιδώνει’’ στο μυαλό του εκπαιδευομένου αυτά που πρέπει να μάθει, ώστε να γίνει αποτελεσματικός πωλητής.

  Ο Οδυσσέας Νασιμπιάν εκπαίδευσε με μεγάλη επιτυχία εκατοντάδες επιστημονικούς συνεργάτες φαρμακευτικών εταιρειών, αφού και ο ίδιος πέρασε όλα τα στάδια της εξέλιξης της σταδιοδρομίας του, μεχρις ότου να γίνει ανώτατο διευθυντικό στέλεχος φαρμακευτικών εταιρειών.

  Ο Οδυσσέας Νασιμπιαν είναι κύρηκας της βιολογικής γεωργίας και επιλέγει πάντοτε βιολογικά προϊόντα για τη διατροφή του, διότι γνωρίζει ότι μόνον έτσι θα προστατευτεί το περιβάλλον μας.. Μέσα από τη συνεχή επικοινωνία του με τον ιατρικό κόσμο κατανόησε  τα οφέλη της υγιεινής διατροφής με βιολογικά τρόφιμα και βιολογικό κόκκινο κρασί.

  Είναι πιστοποιημένος από ωτορινολαρυγγολόγο για την επάρκεια της γευστικής και της οσφρητικής του ικανότητας και γιαυτό εξελίχθηκε σε έναν σοβαρό οινοκριτή, γευσιγνώστη και εμπειρογνώμονα των ποιοτικών βιολογικών οίνων, όπως το βιολογικό κόκκινο Γκέλικος Αγιωργίτικο.

  Διαθέτει μια από τις πλουσιότερες συλλογές σπανίων βιολογικών και μη βιολογικών κρασιών που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά.

  Η ιατρική έρευνα και μελέτη υπέδειξαν στον Οδυσσέα Νασσιμπιάν την ευεργετική δράση του βιολογικού κόκκινου κρασιού στη διατήρηση της υγείας, την αντιγήρασνση και τη μακροζωία.

  Εξαιτίας της υψηλής κοινωνικής ευφυΐας που διαθέτει ο Οδυσσέας Νασιμπιάν υπήρξε αποτελεσματικός υποστηρικτής του αντιαλκοολικού  και αντικαπνιστικού αγώνα στη Χώρα μας, τον οποίο συνεχίζει με εξαιρετική επιτυχία.

  Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Κόρινθος


  Κρασί και έκθεση στο κρύο©