Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • Νομικός Νίκος, Φηρά,Σαντορίνη

  Τουριστικός Επιχειρηματίας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την οινογνωσία και γευσιγνωσία.

  O Νίκος Νομικός Επιχειρηματίας στη Σαντορίνη. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Σαντορίνης, Ιδρυτής και διευθυντής του μεγαλύτερου και καλύτερα οργανωμένου βιβλιοπωλείου της Σαντορίνης (στην πλατεία των Φηρών),  στο οποίο  μπορούν να βρουν οι επισκεπτόμενοι τη Σαντορίνη κάθε είδος γραφικής ύλης, Ελληνικά και ξένα βιβλία,  εφημερίδες και οι ζωγράφοι κάθε υλικό ζωγραφικής.

  Στο βιλιοπωλείο του Νίκου Νομικού μπορεί να διεκπεραιωθεί οποιαδήποτε γραφίστικη δουλειά, καθώς διαθέτει τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

  Ο Νίκος Νομικός έχει ιδρύσει και διευθύνει το Caldera Lilium Villas, που είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία των Κυκλάδων στο χείλος της Καλντέρας των Φηρών με δυνατότητα παροχής υπηρεσιών  υψηλοτάτων προδιαγραφών όλο το έτος.

  Ο Νίκος Νομικός είναι άτομο υψηλής κοινωνικής ευφυίας και άνθρωπος που δημιουργεί ουσιαστικές σχέσεις φιλίας με τους συμπατριώτες του, τους Έλληνες από τη λοιπή Ελλάδα και με τους  με τους πελάτες του από όλη τη Γη.

  Επιδεικνύει  προς όλους θερμότατα συναισθήματα, που είναι απόρροια της ενστικτώδους ικανότητας του για φιλοξενία, που αποτελεί το έμφυτο χαρακτηριστικό της πλειοψηφίας των κατοίκων της Σαντορίνης.

  Ο Νίκος Νομικός είναι είναι εξαιρετικός οινογνώστης με πιστοποιημένη από ωτορινολαρυγγολόγο επάρκεια όσφρησης και γεύσης. Έχει τεράστια εμπειρία των περίφημων κρασιών της Σαντορίνης, τα οποία διαφημίζει και προβάλλει με κάθε μέσον , των διεθνών και των Ελληνικών ποιοτικών κρασιών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το βιολογικό κόκκινο Γκέλικος Αγιωργίτικο από τη Νεμέα, Κορινθίας.

  Ο Νίκος Νομικός, ως οινοκριτής, διαθέτει στο ξενοδοχείο του Caldera Lilium villas κρασιά υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

  Είναι πεπεισμένος ότι η καθημερινή κατανάλωση μικρής ποσότητας βιολογικού κόκκινου κρασιού είτε Σαντορίνης είτε Γκέλικου Αγιωργίτικου είναι ευεργετική για την υγεία και το καλώς έχειν, ενώ ταυτόχρονα είναι κήρυκας των κακών επιπτώσεων που έχει για την υγεία η κατάχρηση οποιουδήποπτε οινοπνευματώδους ποτού.

  Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Κόρινθος


  Αν εξαπλωθεί η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία θα εξαφανιστεί η πείνα από τον πλανήτη μας