Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • Γρουμπα Στελλα

  Διακοσμήτρια, Μοντέρνα Ζωγράφος, Σχεδιάστρια προϊόντων οικιακής οικονομίας

  Η Στέλλα Γρούμπα είναι Πειραιώτισσα. Πέρασε τα παιδικά και εφηβικά χρόνια της στην παραλιακή περιοχή του Κερατσινίου του Πειραιά. Απέκτησε θαλασσινές εμπειρίες με τη βοήθεια του ερασιτέχνη ψαρά πατέρα της. Κοντά στον πατέρα της έμαθε όλα τα είδη των ψαριών του Σαρωνικού, ενώ μυήθηκε στη γαστρονομία του ψαριού από τη μητέρα της, αφού το ψάρεμα αφθονούσε  στο σπίτι της.

    Η Στέλλα Γρούμπα είναι απόφοιτος του ΤΕΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ που της έδωσε απεριόριστη δυνατότητα να αναπτύξει το  καλλιτεχνικό της ταλέντο  και την εξαιρετική επαγγελματική της  αποτελεσματικότητα.

  Σήμερα εκτός από διακοσμήτρια εσωτερικών και εξωτερικών χώρων εκφράζει τη δημιουργικότητά της με την αποτύπωση φανταστικών σχεδίων σε σεντόνια, που η θέα τους δημιουργεί ευχαρίστηση και ευεξία.

  H Στέλλα Γρούμπα επινόησε την χειροποίητη ζωγραφική πάνω σε σεντόνια των παιδιών, ενηλίκων και ζευγαριών, στα οποία ζωγραφίζει πολυσύνθετους σχεδιαστικούς συναισθηματικούς συνειρμούς.

  Έχει αναπτύξει μια αξιόλογη επιχειρηματικότητα, και έχει εντυπωσιάσει τους φίλους και τους γνωστούς της με τη δημιουργική της νόηση και το επιχειρηματικό της ταλέντο, τα οποία βοήθησαν να προωθηθούν στην ελληνική αγορά τα χειροποίητα, πρωτότυπα, ζωγραφιστά σεντόνια της.

  Στην καθημερινή της ζωή, εκτός από τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα, ασχολείται με την οικογένεια της και με τη μαγειρική και ιδιαίτερα με τη γαστρονομία του ψαριού.

  Η Στέλλα Γρούμπα έχει μελετήσει τις δράσεις του βιολογικού κόκκινου Αγιωργίτικου σταφυλιού στην υγεία, του κόκκινου κρασιού και ιδιαίτερα του   βιολογικού, λιαστού γλυκού κόκκινου κρασιού Νεμέας (ΓΚΕΛΑΝΤΟ) [Wine of Medical Importance], To Γκελάντο περιέχει υψηλή περιεκτικότητα πολυφαινολών. Γιαυτό αρκεί ένα σφηνάκι ημερησίως,  μετά το φαγητό.

  Την επιτυχία της η Στέλλα Γρούμπα στη μαγειρική την αποδίδει στην εξαιρετική όσφρηση και γεύση της, η οποία είναι πιστοποιημένη Ωτορινολαρυγγολογικά.

  Η Στέλλα Γρούμπα έχοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους βιολογικούς οίνους ιατρικού ενδιαφέροντος έχει ασχοληθεί ερευνητικά με την οινογνωσία και έχει εξελιχθεί σε αποτελεσματική οινοκριτή.

  Συνιστά τη μικρή κατανάλωση βιολογικού κόκκινου Αγιωργίτικου γλυκού κρασιού Νεμέας όπως το Γκελάντο , διότι έχει μελετήσει τις πολύτιμες ευεργετικές δράσεις του στην  υγεία, όταν καταναλώνεται σε μικρές ποσότητες, μερικές φορές την εβδομάδα.

  Είναι υπέρμαχος της προληπτικής ιατρικής και μελετά ό,τι αφορά τη διατήρηση της καλής υγείας και ευεξίας. Μέσα σ 'αυτά τα πλαίσια  μπορεί κανείς να ωφεληθεί, συζητώντας μαζί της για τις ευεργετικές ιδιότητες του βιολογικού κόκκινου κρασιού, αλλά και τις τοξικές δράσεις του στον οργανισμό, όταν δίνεται άσκοπα σε μεγάλες ποσότητες, οδηγώντας στον αλκοολισμό.

  Η Στέλλα Γκρούμπα συγκαταλέγεται   μεταξύ των υποστηρικτών του αντιαλκοολικού αγώνα στο Κερατσίνι και την ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά ..

  Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιατρικός Εμψυχωτής [Medical Life Coach]