Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • ΣTRIMENOΠΟΥΛΟΥ ΦΟΙΒΗ

  Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Λουτρακίου, Κορινθίας

  Η Φοίβη Στριμενοπούλου είναι διευθύντρια του ιδιωτικού  ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ , ενός εκ των πλέον συγχρόνων Κέντρων Αποκατάστασης υγείας χρονίως πασχόντων ατόμων, στην Ευρώπη, που βρίσκεται στο Λουτράκι Κορινθίας.

  Η Φοίβη Στριμενοπούλου έχει εκπαιδευτεί στον Καναδά στην ασφαλή και ταχεία διαχείριση επίλυσης προβλημάτων ατόμων που χρήζουν περίθαλψης και αποθεραπείας, καθώς και των συνοδών τους.

  Οι γνώσεις και η ικανότητες της Φοίβης Στριμενοπούλου είναι πολύτιμες όχι μόνο για τους ασθενείς που επιζητούν αποκατάσταση της υγείας τους με τα πλέον σύγχρονα θεραπευτικά μέσα και τη συνεργασία τους με τους αποτελεσματικότερους ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, διαιτολόγους, εργασιομέτρες, νοσηλευτές κλπ, αλλά και για την ανάπτυξη γενικότερα του Ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα, αφού το ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Λουτρακίου με τις εξαιρετικής ποιότητες υπηρεσίες που παρέχει συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού, έλκοντας ασθενείς και τους συνοδούς τους από όλον τον κόσμο.

  Η Φοίβη Στριμενοπούλου ευθύνεται για τις ποιοτικές δημόσιες σχέσεις ενός πρωτότυπου, σύγχρονου υγειονομικού συγκροτήματος αποθεραπείας (Κλειστής και Ημερήσιας Νοσηλείας)  συνολικού εμβαδόν 6.700 m2 με δυναμικότητα 99 κλινών (4 κλίνες Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας).

  Αυτές οι ανάγκες διαχείρησης και αντιμετώπισης συνανθρώπων μας με πολύπλοκα και χρόνια προβλήματα υγείας, που επισκέπτονται καθημερινά το ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ οδήγησαν  τη Φοίβη Στριμενοπούλου να διευρύνει τις γνώσεις της και σε άλλους τομείς που εξυπηρετούν και μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ασθενών και των συνοδών τους. Στην εκπαίδευσή της η Φοίβη Στριμενοπούλου έχει περιλάβει και την γαστρονομία, γευσιγνωσία και οινογνωσία. τόσο για λόγους προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς

  Η Φοίβη Στυριμενοπούλου έχει μυηθεί στην Κορινθιακή γαστρονομία και οινογνωσία  και είναι πιστοποιημένη από ωτορινολασρυγγολόγο για την εξαιρετική οσφρητική και γευστική της ικανότητα.

  Έχει μελετήσει τις ευεργετικές ιδιότητες του βιολόγικού κόκκινου κρασιού για την προσωπική της υγεία, όπως το βιολογικό κόκκινο Γκέλικος Αγιωργίτικο και είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του αντιαλκοολικού αγώνα και του περιορισμού των τροχαίων ατυχημάτων από την κατάχρηση των αλκοολούχων ποτών. Άλλωστε στο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ που εργάζεται έχει έλθει σε επαφή με εκατοντάδες ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας εξαιτίας ωτροχαίων ατυχημάτων, που έγιναν υπό τηνμ επήρεια αλκοόλ.

  Η Φοίβη Στριμενοπούλου αποτελεί πολύτιμο παράγοντα ανάπτυξης του Νομού Κορινθίας εξαιτίας των υψηλών ικανοτήτων επικοινωνίας που διαθέτει, τις ευρείες διεθνείς κοινωνικές γνωριμίες και σχέσεις της,  της εξαιρετικής εκπαίδευσης που  έχει κάνει στο αντικείμενο της εργασίας της, αλλά και του εξαιρετικού ενδιαφέροντος που δείχνει για την άμεση επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος των ασθενών και των συνοδών τους στο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Λουτρακίου, Κορινθίας.


  Δρ Γκέλης Ν. Δημήτριος, Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Κόρινθος.

  Η Φοίβη Στριμενοπούλου συμμετέχει στην ιστοσελίδα gkelanto.gr με τις ακόλουθες ανακοινώσεις:


  Τροχαία ατυχήματα και κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών©

  Μετάγγιση κρασιού©