Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • ΤΣΑΦΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

  Επιχειρηματίας

  Ο Ελευθέριος Τσάφος, γέννημα θρέμμα Πειραιώτης είναι ένας ταλαντούχος ναυτιλιακός και τουριστικός επιχειρηματίας και οργανωτής επιστημονικών συνεδρίων εθνικού και διεθνούς επιπέδου.
  Συνεργάστηκα  μαζί του με εξαιρετική αποτελεσματικότητα και επιτυχία, όταν του ανέθεσα την οργάνωση του 1ου Διεθνούς συνεδρίου Ωτορινολαρυγγολογικής Αλλεργίας Ανοσολογίας και ενδοσκοπήσεων, που έγινε στην Αθήνα το 1997 και ήταν μια παγκόσμια επιστημονική και τουριστική επιτυχία.
  Έκτοτε μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του για την οργάνωση ιατρικών σεμιναρίων και συνεδρίων, όπου μου επέδειξε τις ικανότητές του να προάγει τις καρποφόρες ανθρώπινες σχέσης.

  Ο Ελευθέριος Τσάφος είναι χειρίζεται επιδέξια το λόγο με εξαιρετικής ποιότητας χιούμορ. Επικοινωνεί  με άψογο τρόπο, χρησιμοποιώντας με δεξιοτεχνία την Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα, πράγμα που συμβάλλει στην επίλυση προβλημάτων με αποτελεσματικό και θετικό τρόπο, αλλά και τον καθιστά έναν εξαιρετικό πρεσβευτή του Ελληνικού τουρισμού.

  Είναι οργανωτής και εκτελεστής της διεθνώς γνωστής μονοήμερης κρουαζιέρας pleasurecruises.gr με το πολυτελές πλοίο του Aegean Glory
  [α) Ημερήσια πρωινή κρουαζιέρα Κόρινθος - Πόρος- Yδρα- Αίγινα,
  β)  Ημ. κρουαζιέρα Αγ. Κοσμάς- Πόρος - Ύδρα – Αίγινα

  Ο Ελευθέριος Τσάφος διακατέχεται από ένα κοσμοπολίτικο πνεύμα, που το έχει άμεσα συνδεδεμένο με την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Χώρας μας. Σε όλες τις επιχειρηματικές και τουριστικές δραστηριότητές του επικρατεί η ποιότητα, η αξιοπιστία και η ευχαρίστηση του πελάτη-καταναλωτή.

  Ο Ελευθέριος Τσάφος, δρα σαν συναισθηματικός μαγνήτης και φέρνει κοντά τους εξαιρετικούς και πιστούς συνεργάτες, που υπό την ηγεσία του εμπνέονται όλοι και με ενθουσιασμό λειτουργούν σαν μια γροθιά.

  Ο Ελευθέριος Τσάφος κατάλαβε, από τα αρχικά στάδια της επιχειρηματικής του καριέρας, τη σημασία της υγιεινής και ταυτόχρονα ευχάριστης διατροφής των χιλιάδων τουριστών πελατών του. Γιαυτό ασχολήθηκε και μελέτησε τη διατροφολογία, γευσιγνωσία και οινογνωσία.

  εωρώ τον Ελευθέριο Τσάφο ως ένα εκ των πλέον αποτελεσματικών οινογνωστών και γευσιγνωστών, διεθνούς εμβελείας, δεδομένου ότι είναι πιστοποιημένος  ωτορινολαρυγγολογικά για την εξαιρετική όσφρηση και γεύση του.

  Έχει συστηματικά δοκιμάσει τα περισσότερα Ελληνικά, Ευρωπαϊκά, Αμερικανικά και Νοτιο-Αφρικανικά κρασιά και  έχει αποδείξει ότι είναι ένας εξαιρετικός  και δίκαιος οινοκριτής.

  Είναι ευαισθητοποιημένος για τα οφέλη που προσφέρει στην ανθρώπινη υγεία η κατανάλωση προϊόντων βιολογικής γεωργοκτηνοτροφίας και γιαυτό σε όλες τις συνεστιάσεις του χρησιμοποιεί βιολογικά τρόφιμα και κρασιά.
  Μέσα από τις έρευνες και αξιολογήσεις των Ελληνικών βιολογικών κρασιών, που έχει κάνει την τελευταία δεκαετία, ο Ελευθέριος Τσάφος, κατέληξε ότι το βιολογικό κόκκινο Αγιωργίτικο κρασί   ‘‘Γκέλικος’’ κατατάσσεται στα πλέον εύληπτα και υγιεινά κρασιά, αφού δεν προκαλεί πονοκέφαλο ή άλλες παρενέργειες τις επόμενες ημέρες της κατανάλωσής του.

  Ο Ελευθέριος Τσάφος γνωρίζει ότι το κόκκινο κρασί μπορεί να δράσει, όταν καταναλίσκεται σε μικρές ποσότητες, ευεργετικά για την υγεία, λόγω του πλούτου του σε αντιοξειδωτικά και πολυφαινόλες. Βεβαίως  και είναι υποστηρικτής του αντιαλκοολικού αγώνα στον Πειραιά και της απαγόρευσης κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών από ανηλίκους και μικρά παιδιά.
  Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, MD, ORL, DDS, PhD