Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • Μαυρατζιώτης Άγγελος

  Ειδικός σε θέματα γαστρονομίας, γευσιγνωσίας και οινογνωσίας. Διευθυντής του καταστήματος ποιοτικής εστίασης Number 1, Κόρινθος

  Ό Άγγελος Μαυρατζιώτης, έχει ασχοληθεί εδώ και πολλά χρόνια επαγγελματικά με τη γαστρονομία και την οινογευσία στην Κόρινθο, όπου διευθύνει ένα από τα ποιοτικότερα καταστήματα εστίασης στο νομό Κορινθίας, το Number 1 . 

  Ο κ. Μαυρατζιώτης έχει ασχοληθεί και μελετήσει τη Μεσογειακή διατροφή και την υψηλής πρωτεϊνικής αξίας διατροφή με ποιοτικά κρέατα και πουλερικά. Είναι βαθύς γνώστης των ευεργετικών δράσεων των φρέσκων βιολογικών λαχανικών στην υγεία και θεωρείται ένας από τους μετρ στη δημιουργία σαλατών στην Κορινθία.

  Εξαιτίας των γνώσεών διατροφολογίας που διαθέτει ο  κ. Μαυρατζιώτης επιλέγει, παρασκευάζει στο εστιατόριό του και προσφέρει στους πελάτες του εδέσματα από πρώτες ύλες  εξαιρετικής  ποιότητος και φρέσκα λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας.

  Εκτός από τα καλοψημένα σουβλάκια, γύρους διαφόρων ειδών  των οποίων επιβλέπει τη παρασκευή, ο κ. Μαυρατζιώτης μπορεί να εξυπηρετήσει στο κατάστημά του και τον απαιτητικότερο φυτοφάγο καθώς ο ίδιος είναι λάτρης και δημιουργός ποικίλων σαλατών εξαιρετικής νοστιμιάς.

  Ο κ. Μαυρατζιώτης λόγω της μακρόχρονης γαστρονομικής εμπειρίας του και μελέτης της Ελληνικής γαστρονομίας  έχει υψηλή γνώση οινογνωσίας και είναι πιστοποιημένος γευσιγνώστης από ωτορινολαρυγγολόγο. Έχει πειστεί ότι το μέλλον του Ελληνικού κρασιού πρέπει να στηριχτεί όχι μόνο στην ποσότητα, αλλά στην ποιότητα, η οποία εξασφαλίζεται με την παραγωγή βιολογικών κρασιών.

  Είναι λάτρης του βιολογικού κόκκινου κρασιού Γκέλικος Αγιωργίτικο για τις εξαιρετικές ωφέλιμες δράσεις του στον οργανισμό, όταν πίνεται συχνά μεν, αλλά σε μικρές ποσότητες και πολέμιος της κατάχρησης οινοπνευματωδών ποτών. 

  Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Κόρινθος