Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • Δημητριάδου-Μπρουσκέλη Βάνα

  Ιατρός Ωτορινολαρυγγολόγος, Αλ. Παπάγου 23α, Αλεξάνδρεια, Ημαθείας, τηλ.: 2333028222 & 6942017405, e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Βάνα Δημητριαδου-Μπρουσκελη, Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη βιοιατρικό βελονισμό,, ορθομοριακή ιατρική, ΩΡΛ Αλλεργία, θεραπευτική μέθοδο Τοματίς- ανθοθεραπεία

  Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Κλινικής "ΑΓ.ΛΟΥΚΑΣ" στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.


  Είναι μέλος της Πανελλήνιας Εταιρείας ΩΡΛ Χειρουργικής και Τραχήλου, της Ω.Ρ.Λ. Εταιρίας Βορείου Ελλάδος, της Παγκόσμιας Εταιρίας Βελονισμού (ICMART), της Εταιρίας Βελονισμού Βορείου Ελλάδος, Ελληνικής Εταιρείας ΩΡΛ Αλλεργίας Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών και της Ελληνικής Εταιρείας Φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών.


  Στις καθημερινές ΩΡΛ δραστηριότητές της στο ιατρείο της ερευνά και αντιμετωπίζει τα προβλήματα της όσφρησης, γεύσης και κατάποσης με αποτέλεσμα να είναι πιστοποιήτρια επάρκειας της όσφρησης και της γεύσης όσων ασχολούνται με τη γευσιγνωσία, οινογνωσία.

  Είναι οινοκριτής ποιοτικών οίνων και ιδιαίτερα του βιολογικού Γκέλικος Αγιωργίτικο. Συνιστά τη συχνή  κατανάλωση μικρών ποσοτήτων του κόκκινου βιολογικού κρασιού Γκέλικος Αγιωργίτικο σε όσα άτομα ενδείκνυται και συμμετέχει στον αντιαλκοολικό αγώνα στο νομό Ημαθείας.

  Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Κόρινθος


  Oι καρδιοπροστατευτικές ικανότητες του κόκκινου κρασιού

  Η μέτρια κατανάλωση βιολογικού κόκκινου κρασιού και η εξήγηση του Γαλλικού παραδόξου©