Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • Λειβαδάρος Πέτρος, Μεσαριά, Σαντορίνη

  Έμπορος, βιολογικός καλλιεργητής, οινογνώστης, γευσιγνώστης

  Ο Πέτρος Λειβαδάρος, Έμπορος και επιχειρηματίας στη Μεσαριά της Σαντορίνης είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα του νησιού εξαιτίας της έμφυτης καλωσίνης και ευγένειας που τον χαρακτηρίζει, αλλά και της εξαιρετικής προσοχής που δίδει στους ηλικιωμένους και ανήμπορους. Θεωρείται από τους Σαντορινιούς επιχειρηματικό ταλέντο, που ζει και σκέπτεται τον πάσχοντα πλησίον του.

  Είναι δεινός ερασιτέχνης αρτοποιός και παρασκευαστής  των ειδικών παξιμαδιών “Mπόυμπης”. Αγαπάει τη φύση, προστατεύει με όσους τρόπους μπορεί το περιβάλλον και λατρεύει τα υγιεινά βιολογικά γεωργικά και κτηνοτροφικά  προϊόντα.

  Ενδιαφέρται για τη βιολογική γεωργία και ιδιαίτερα τη βιολογική ελαιοκαλλιέργεια και αμπελοκαλιέργεια.

  Ο Πέτρος Λειβαδάρος είναι πιστοποιημένος από ωτορινολαρυγγολόγο για την εξαιρετική του όσφρηση και γεύση και γιαυτό είναι ένας από τους καλύτερους οινογνώστες καιο γευσιγνώστες στη Σαντορίνη.

  Εκτός από τα περίφημα κρασιά της Σαντορίνης, που τα συστήνει σε όλους, έχει αξιολογήσει και ποιοτικά κρασιά από την υπόλοιπη Ελλάδα και έχει κρίνει ότι το βιολογικό Κόκκινο Γκέλικος Αγιωργίτικο από τη Νεμέα της Κορινθίας είναι πολύτιμο για την υγεία σε μικρές καθημερινές δόσεις.

  Αποτρέπει τους νέους από την κατάχρηση οποιυδήποτε αλκοολούχου ποτού και τους καθοδηγεί πως θα αποφύγουν τον αλκοολισμό.

  Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Κόρινθος

  Ο Πέτρος Λειβαδάρος συμμετέχει στα ακόλουθα άρθρα της  ιστοσελίδας gkelanto.gr


  Αν εξαπλωθεί η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία θα εξαφανιστεί η πείνα από τον πλανήτη μας

  Σε τι διαφέρουν τα Ελληνικά βιολογικά κόκκινα κρασιά από τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά;©