Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • Λυτρίδης Κωνσταντίνος

  Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Λειβαδιά, Βοιωτίας

  Ο Λυτρίδης Κωνσταντίνος Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος που ζεί και εργάζεται στη Λειβαδιά  είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας ΩΡΛ Αλλεργίας, Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών και της Ελληνικής Εταιρείας Φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών.


  Ως ωτορινολαρυγγολόγος, μεταξύ των άλλων έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ΩΡΛ Αλλεργία, ακοολογία, φωνιατρική, την όσφρηση, τη γεύση και την κατάποση, πράγμα που τον έχει καταστήσει πιστοποιητή γευσιγνωσίας.

  Ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία από τα Κυπριακά κρασιά, διότι γεννήθηκε και ανδρώθηκε στην Κύπρο. Σήμερα ασχολείται με τη γευσιγνωσία του οίνου και να θεωρείται ένας από τους ασφαλέστερους γευσιγνώστες και δοκιμαστές κρασιών στο νομό Βοιωτίας.


  Επειδή κατάγεται από οικογένεια αμπελουργών είναι και ο ίδιος γνώστης πολλών μυστικών της οινογνωσίας και κριτής ποιοτικών κρασιών. Ο Κωνσταντίνος Λυτρίδης  διαφωτίζει τους ασθενείς του για τους κινδύνους από την κατάχρηση των οινοπνευματωδών, αλλά και τους ενημερώνει για την ευεργετική δράση του βιολογικού κόκκινου κρασιού, όταν πίνεται σε μικρές έως μέτριες ποσότητες.

  Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Κόρινθος


  Υπέρταση και κατανάλωση βιολογικού κόκκινου κρασιού©

  Πρόληψη της στεφανιαίας νόσου, αναστολή ογκογένεσης και διατήρηση της ανοσο-ομοιοστασίας