Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • Τσάτσος Γεώργιος [Δρ}, Κορωπί

  Χημικός, Βιοχημικός, Βιοτεχνολόγος

  Ο Δρ Γεώργιος Τσάτσος είναι Χημικός.  http://www.cosmetic.com.gr/

  [Πτυχιούχος Χημείας  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, (Bachelor's degree, Chemistry), Βιοτεχνολόγος [University of West of England (U.W.E.) Master's degree, Biotechnology], Doctor of Philosophy (PhD), Biochemistry (Imperial College London)],Ιδιοκτήτης και διευθυντής της  "COSMETIC" GEORGIOS TSATSOS" με εξειδίκευση στην παραγωγή καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής, (Ιωαν. Μεταξά 56, Κορωπί).

  Έχει  ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις  νανοτεχνολογίες και τις τεχνολογίες νέων υλικών και παραγωγών, την κοσμετολογία, βιοχημεία, συμπληρώματα διατροφής μικροβιολογία.

  Είναι πιστοποιημένος από ωτορινολαρυγγολόγο για την οσφρητική και γευστική του επάρκεια, πράγμα που τον έχει καταστήσει διεθνή εμπειρογνώμονα στην αρωματοποιία και τη βιομηχανία καλλυντικών για εξαιρετικό γευσιγνώστη, οινοκριτή και ερευνητή των βιοχημικών και επωφελών κλινικών αποτελεσμάτων της μικρής καθημερινής χρήσης βιολογικού κόκκινου κρασιού, καθώς και των βιοχημικών και δυσμενών κλινικών επιπτώσεων της κατάχρησης οινοπνευματωδών ποτών.

  Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Κόρινθος


  Η τροποποίηση των ενδογενών οξειδωτικών συστημάτων από τις πολυφαινόλες του κόκκινου κρασιού