Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • Υπερηφανος Δημητριος, Αθηνα

  Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος

  Ο Δημήτρης Υπερήφανος γεννήθηκε και μεγάλωσε στhν Καριά Ορχομενού της Βοιωτίας, που ήταν γεννέτειρα και του μεγάλου φιλοσόφου και ιεροφάντη Πλουτάρχου. Τώρα ζεί και εργάζεται ως Ωτορινολαρυγγολόγος στην Ηλιούπολη  της Αττικής.

  Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας ΩΡΛ Αλλεργίας, Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών και της Ελληνικής Εταιρείας Φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών.

  Ως ωτορινολαρυγγολόγος, μεταξύ των άλλων έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ΩΡΛ Αλλεργία, ακοολογία, φωνιατρική, την όσφρηση, τη γεύση και την κατάποση, πράγμα που τον έχει καταστήσει πιστοποιητή γευσιγνωσίας.

  Ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία από τα Βοιωτικά, τα Μεσσηνιακά, αλλά και για το βιολογικό κόκκινο Γκέλικος Αγιωργίτικο. Είναι υποστηρικτής γενικά της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας.

   Σήμερα ασχολείται με τη γευσιγνωσία του οίνου και να θεωρείται ένας από τους ασφαλέστερους γευσιγνώστες και δοκιμαστές κρασιών. Είναι εμπειρογνώμονς επάρκειας γεύσης και όσφρησης.


  Ο Δημήτρης Υπερήφανος γνωρίζει για τις πολύτιμες ιδιότητες του βιολογικού κόκκκινου κρασιού Γκέλικος Αγιωργίτικο Νεμέας και διαφωτίζει τους ασθενείς του πως δεν θα πέσουν στην παγίδα του αλκοολισμού.

  Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Κόρινθος


  Υπέρταση και κατανάλωση βιολογικού κόκκινου κρασιού©